ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ

ΕΙΔΙΚΟ

«Η δυνατότητα να ορίζετε μόνοι σας πώς ζείτε τη ζωή σας και επίσης να γνωρίζετε τι είναι καλύτερο για εσάς δεν σημαίνει ότι θα κάνετε τα πράγματα μόνοι σας, σημαίνει ότι είστε αυτοί που θα αποφασίσετε τι γίνεται και πώς γίνεται και ξέρετε ποιος το κάνει.» - Άτομο που ζει με SMA

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗN SMA ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ;

Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς οι τελευταίες αλλαγές στη διαχείριση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας (SMA) θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας ωφελήσουν.

Ζητήστε από τον γιατρό σας να σας παραπέμψει σε έναν ειδικό της SMA

Ίσως σας φανεί χρήσιμο να το συζητήσετε με τον γιατρό σας όταν ζητάτε μια παραπομπή.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ SMA.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ

για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε την πιο ενημερωμένη φροντίδα

Σχετικά με το Μαζί στην SMA

Στην Biogen, δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε όσους πάσχουν από νωτιαία μυϊκή ατροφία και την ομάδα φροντίδας τους. Η ελπίδα μας για την ιστοσελίδα Μαζί στην SMA είναι ότι, μέσω των πληροφοριών που παρέχουμε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναζητήσετε την πιο σύγχρονη φροντίδα και να σας παρέχουμε καθοδήγηση για τις συζητήσεις με την ιατρική ομάδα σας.

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία και τα συμπτώματά της, πληροφορίες για τις επιλογές φροντίδας αλλά και απόψεις από άτομα που ζουν με SMA, έμπειρους φροντιστές και επαγγελματίες υγείας για θέματα που ποικίλλουν από τη διατροφή μέχρι και τον υποστηρικτικό εξοπλισμό.

Η Biogen συνεργάζεται με διάφορους οργανισμούς αφοσιωμένους σε άτομα που ζουν με SMA.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την Κοινότητα της SMA